Director Link-uri Adauga magazin Contact

  DIRECTORUL MAGAZINELOR ONLINE ROMANESTI


Acasa > Carti si publicatii > Carte.roschool.com

Carte.roschool.com

Ce facem noi?
Datorita faptului ca Internetul ofera o serie de facilitati si avantaje am hotarat ca acestea sa le folosim in interesul dumneavoastra, al cititorului de carte.
Acest site va ofera posibiliatatea de a consulta catalogul nostru si de a efectua comenzi online pentru cartile care va intereseaza.

Cum?
Deoarece mentinem neincetat legatura cu distribuitorii nostri, avem intotdeauna o informare exacta asupra cartilor ce se afla in stoc, asupra noilor aparitii si asupra celor in curs de aparitie.

Pana in prezent lucram cu aproximativ 200 de edituri, urmand ca in scurt timp numarul acestora sa fie din ce in ce mai mare, pentru ca cititorul sa poata alege dintr-o gama cat mai variata, potrivit nevoilor sale.

Si pentru ca lucrul cel mai important pentru noi este ce credeti si ce doriti dumneavoastra si pentru ca vrem sa ne dezvoltam si sa ne imbunatatim serviciile, asteptam de la dumneavoastra orice parere, sugestie sau chiar nemultumire .

Cosul de cumparaturi

Navigand prin site, puteti alege produsele care va intereseaza si le puteti adauga in cosul de cumparaturi in orice cantitate aveti nevoie. Afisand cosul de cumparaturi puteti modifica cantitatile, puteti sterge produse sau puteti sa le comandati. Daca plecati si reveniti pe site cosul de cumparaturi va avea produsele pe care le-ati ales deja.

Comanda

Pentru a comanda produsele trebuie sa aveti un cont, daca nu aveti un cont puteti totusi adauga produse in cosul de cumparaturi. In momentul in care doriti sa comandati aveti optiunea sa va creati un cont sau sa introduceti numele de utilizator si parola pentru un cont deja existent. Dupa creearea contului nu mai aveti decat sa specificati adresa unde doriti sa fie livrate produsele alegand una deja definita sau creand una noua si firma pe care doriti sa fiti facturat, alegand una predefinita sau creand una noua.

Dupa comanda, daca sunteti client nou veti fi contactat telefonic de operatorii nostri pentru a verifica validitatea comenzii si a stabili detaliile de livrare.

Durata de livrare

Cartile se livreaza de obicei in termen de pana la 10 zile de la primirea si verificarea comenzii. Acest termen nu este si nu poate fi garantat. Clientul poate oricand sa anuleze comanda din contul sau, ori printr-un e-mail.

Modalitati de livrare

Deocamdata sunt disponibile 2 modalitati de livrare:
- prin curier RoSchool in Bucuresti
- prin mesageria Postei Romane

Costuri de livrare

- Costurile de livrare sunt afisate in pagina de unde trimiteti comanda si alegeti modalitatea de livrare.
- Pentru comenzile trimise prin Posta Romana, taxa de livrare difera in functie de valoarea si greutatea coletului.


Vizitati site-ul!


©2005-2024 www.rogio.biz